Linsey’s Beauty & Nails

Gezichtsbehandelingen

Linsey’s Beauty & Nails biedt u drie verschillende gezichtsbehandelingen aan. Per behandeling geef ik u hier een uitleg van.

Gezichtsbehandeling 45 minuten

Bij de gezichtsbehandeling van 45 minuten begin ik met het reinigen van de huid met een reinigings milk gevolgd door warme kompressen. Als de huid schoon is kan ik gelijk zien wat voor huidtype u hebt en daar pas ik dan mijn behandeling op aan.

Na het reinigen volgt nog een eventuele scrub behandeling. De scrub behandeling is voor het verwijderen van dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding. Voor mensen met een gevoelige huid gebruik ik een lysing. Dit is een zeer fijne scrub crème.

Hierna volgt het verwijderen van onder andere meëters en gerstekorrels. Vervolgens krijgt u een masker dat aangepast wordt aan uw huidtype. Terwijl het masker aan het intrekken is, kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Als het masker goed is ingetrokken verwijder ik het weer met een warm kompres.

Als laatste krijgt u een nabehandeling bestaande uit een lotion om de poriën weer af te sluiten en een dagcrème.

Gezichtsbehandeling 60 minuten

De gezichtsbehandeling van 60 minuten begint hetzelfde maar is uitgebreid met een massage van uw gezicht, schouders, nek en een stuk van uw bovenarm. 

Bij deze behandeling kunt u er voor kiezen dat ik uw wenkbrauwen ook nog hars en epileer. Deze behandeling is niet bij de prijs inbegrepen en kost € 8,- extra.

Gezichtsbehandeling 90 minuten

Bij de gezichtsbehandeling van 90 minuten is het harsen en epileren van de wenkbrauwen inclusief en worden deze ook geverfd. 

Wat ideaal is aan deze behandeling is dat hij helemaal compleet is. Ervaar deze heerlijke behandeling en laat uzelf weer helemaal tot rust komen. U zult zien dat u ontspannen en met een heerlijk gevoel mijn salon verlaat.

Behandelingen

Klik op een van de behandelingen voor meer informatie
Acryl nagels
Gezichtsbehandelingen
Manicure
Harsen
Paraffinebad

Contactinformatie

Linsey’s Beauty & Nails

Straalsteen 41

1703 ER Heerhugowaard

Bel of Whatsapp: 06-47157984

Instagram: Linsey’s Beauty & Nails